YtB-consultancy
advies-coaching-bestuur-toezicht
Coaching hoger kader/boardroom

 "Je geeft geen waarde oordeel- je laat me in mijn waarde. Je focust je op de krachten van mij en maakt ze sterker, 
je hebt lef om datgene wat liever niet gezegd wordt te benoemen en me er mee te confronteren".


 

“Yvon is een uitstekende coach voor het hoger kader en bestuurlijke niveau. Door haar manier van werken, confronterend, met humor, provocatief maar ook invoelend, doorspekt met haar eigen ervaring in boardroom en directiekamer, ontstaat verdieping en verdere ontwikkeling.”  

 

 

Gericht op uw persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke groei en verbetering van uw persoonlijke effectivitei

U leert  uw eigen ontwikkelproces te monitoren.Tijdens het traject zoeken we samen naar achtergronden en patronen. We bespreken mogelijke alternatieve wijzen van handelen . Het gaat hierbij niet om afleren, maar om bijleren. Er wordt ruimte gecreëerd waardoor er keuzemogelijkheden ontstaan en kwaliteiten tot ontwikkeling komen.
Er is aandacht voor persoonlijke competenties in relatie tot uw  huidige of nieuwe rol.
 
Door vragen te stellen en in te spelen op wat er ligt, wordt u aan het denken gezet en komt u tot zelf inzicht en leert u uw eigen kracht ontdekken. U beschikt over een eigen bron van ervaringen en kennis waaruit u onvermoed zeer veel kunt putten. Leer uw authentiek leiderschap ontdekken met daarbij aandacht voor de juiste balans tussen de driehoek ik, privé en werk.

YtB-consultancy kent verschillende concepten die in een trainings/coachingstraject effectief kunnen zijn, zoals Transactionele Analyse, Neurolinquistisch programmeren, Systemisch werken en Theory U.